Πολιτική Επιστροφών

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας.

Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου 21 11161284 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@blackwoman.gr , την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να να μην μπορεί να γίνει δεκτή και οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Θέλετε να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε? 
Μπορείτε να το κάνετε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών – αλλαγών :

Αλλαγή με άλλο προιόν, χέρι με χέρι  επιλέγετε το νέο προϊόν και με την παραλάβει σας από το κούριερ δίνεται το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε πίσω.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στα τηλέφωνα  μας ενημερώσετε για την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβετε με κάτι άλλο. Στη συνέχεια και αφού παραλάβουμε την επιστροφή από εσάς, επικοινωνούμε μαζί σας και σας στέλνουμε με δική μας χρέωση την αλλαγή.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και δεν υπάρχει άλλο για να γίνει αντικατάσταση. Επίσης επιστροφή χρημάτων γίνεται αν έχετε κάνει κάποια παραγγελία και το προϊόν μπορεί να μην υπάρχει και να μην έχει ενημερωθεί η αποθήκη μας τότε τα χρήματα μπαίνουν πίσω στο λογαριασμό σας.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές / αλλαγές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ).

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής /αλλαγής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι BLACKWOMAN ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 54, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ.Κ.: 12131

Η αλλαγή χρεώνεται 6,50€

 Τηλ.: 2111161284
E-Mail: info@blackwoman.gr

 Μανάκη 14, Ίλιον
Αθήνα, Τ.Κ.: 131 22

 Δωρεάν μεταφορικά
από 80€

 Εξυπηρέτηση
Πελατών